Obiective

Prin bunătatea lui Dumnezeu, ne aflăm în momentul în care putem să aducem un model de abordare a practicării sportului, în cazul nostru: fotbalul.

Spunem asta deoarece, în ziua de azi, fotbalul este jucat de foarte multe persoane dar, din păcate, este înteles în mare parte sub aspectul exprimării egoiste şi puţini îl practică cu bucurie, dorind să lase un exemplu de urmat.

Aşadar viziunea noastră este de a aduce la îndemana tuturor, în comunitatea în care trăim, un campionat organizat nu doar din punct de vedere fotbalistic, ci şi din punct de vedere al dezvoltarii caracterului personal.
Ne dorim ca fiecare persoană care alege să ni se alăture activ, să aibă posibilitatea de a creşte sănătos şi de a-şi educa sufletul şi inima, de unde pornesc toate atitudinile noastre în viaţa de zi cu zi.

Liga Creştină de Forbal este o oportunitate prin care fiecare poate să îşi exprime liber, şi să îşi consolideze, deprinderile fotbalistice pe plan local, şi de ce nu, cu ajutorul lui Dumnezeu, în viitor, şi pe plan naţional.